Tervetuloa puutarhani lumoihin!

Tervetuloa seuraamaan puutarhani ja kotini elämää läpi vuoden valokuvin kerrottuna.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Leikkimökki kuin karkki, osa 1

 
Viime kesänä iski kova pesänrakennusvietti. Päätin uudistaa lasten leikkimökin, johon olisin lopputuloksen jälkeen voinut muuttaa vaikka itse. Teimme yhdessä mieheni kanssa lapsillemme siis pienen kesäyllätyksen. Projekti oli kaikin puolin onnistunut ja oli erittäin palkitsevaa tehdä projekti lapsille, jotka uudistuksen valmistuttua eivät olisi malttaneet millään pysyä pois leikkimökistä.
 
Kävimme läpi kaikki pinnat ja uudistimme mökin sisustaa... hiekkalelut joutivat leikkimökistä ulos ja sisälle tuli kaikkea kivaa sadepäivien varalle. Onhan siellä aidonkokoinen sänky nukkumistakin varten.
 
Projektissa kuuntelimme lapsia, joten pyrimme ottamaan sisustamisessa huomioon heidän haluamiaan toimintoja ja asioita. Raikkaat kirkkaat värit ovat vastapainoa tasaisen puhtaille valkoisille seinä- ja muille pinnoille.

 
Leikkimökin sisäpuoli on tilava ja sinne mahtuu useampikin lapsi leikkimään. Mökille löytyy varmasti käyttöä vanhemmallakin iällä... mietiskelypaikkana.
 

 
 
Uusimme kaikki pinnat valkoisella maalilla, kun olimme ensin puhdistaneet pinnat huolella.
Vaikka mökki ei iso olekaan, työtä oli aivan riittämiin...
 
Rakensimme itse pöydän ja sohvasängyn, jotta saimme tehtyä leikkimökin uudistuksen mahdollisimman edullisesti ja jotta kalusteista saatiin mittasuhteiltaan oikeanlaiset.
 
Kuvassa pöytä ennen maalipintaa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti