Tervetuloa puutarhani lumoihin!

Tervetuloa seuraamaan puutarhani ja kotini elämää läpi vuoden valokuvin kerrottuna.

torstai 31. tammikuuta 2013

Talvisiivous


Mitä kaikkea lapsuuteen kuuluukaan, ainakin paljon erikokoisia ja -värisiä vaatteita! En olisi arvannutkaan kuinka paljon vaatteita mahtuukaan vaatehuoneeseemme ja kuinka paljon erilaisia lastentarvikkeita onkaan vuosien varrella tullut säästettyä… oli siis aika talvisiivoukselle ja ratkaista se, kuinka pieneksi jääneistä vaatteista pääsisi eroon.
 
Ainoa ongelma taitaa olla tunne, joka jokaisesta nutusta herää itselleni. Muistot ovat rakkaat, vaikka ne ovat vain vaatteita! Muistan kuinka tuolla vaatteella pieni tyttömme tuli kotiin sairaalasta, tuo vaate päällä leivoimme ekoja pipareita ja tuo vaate päällä vietimme poikamme yksivuotissyntymäpäivää… voi näitä muistoja. Syvä huokaus ja ei muuta kun pesemään ja silittämään vaatteita. Onkin ratkaistava laitanko vaatteet kiertoon vai pakkaanko takaisin laatikoihin säästääkseni ne! Siirsin vaatteet ainakin toistaiseksi tyhjän huoneemme hyllyille… silityksen ja pesun jälkeen.  
Olenkin pohdiskellut, että ehkäpä huoneesta tulee uusi ns. pukeutumishuone ja muistojen "tulvalehto".

Mukavia siivoushetkiä kaikille! Eivätköhän tunteilut nyt riitä ainakin tältä päivältä! AIKA NÄYTTÄÄ MITÄ VAATTEILLE TAPAHTUU… 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti